sâmbătă, 4 decembrie 2010

Ingrediente:

500 g biscuiti cu cacao
o cana de lapte
200g de unt moale
100 g nuca de cocos
10 linguri zahar pudra
2 pliculete zahar vanilat.


Biscutii se sfarama bine. Se adauga laptele treptat si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.
Intr-un castron se freaca untul cu zaharul pudra, pana se face o spuma. Se adauga nuca de cocos si se mai amesteca putin.
Aluatul din biscuiti se imparte in doua. Pe o bucata de folie alimentara se pune jumatate din cantitate, se preseaza putin si se acopera cu o alta folie. Se intinde bine cu sucitorul.
Apoi se intinde peste foaia de biscuiti jumatate din cantitatea de crema de unt cu cocos.
Se ruleaza cu grija. Se strange bine la capete si se da la rece pentru 1-2 ore.
Procedam la fel si cu cealata jumatate din compozitiile ramase. Se taie felii groase de un deget grosime si pentru un aspect mai placut se dau prin nuca de cocos (nu este obligatoriu).

Un comentariu:

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails