miercuri, 20 mai 2009

Tort de inghetata

Ingrediente:

1 foaie blat de tort
1 rulada cu crema de cacao
3 plicuri inghetata ciocolata
550 ml lapte rece
1 plic tort gelle alb
2 linguri zahar
250 ml apa
2 lingurite frisca lichida



Am asezat foaia de blat de tort intr-o forma cu peretii detasabili, de jur imprejurul ei pe peretii formei se aseaza felii subtiri de rulada.
Se prepara inghetata conform instructiunilor de pe plic si se adauga peste blat (se prepara cu 50 de ml de lapte mai putin).
Se da la rece 10 minute timp in care se pregateste glazura de tort gelle. se toarna peste inghetata , se niveleaza usor, se orneaza dupa imaginatie cu frisca lighida, si se da din nou la rece pentru 5-6 ore, de preferat la congelator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails