sâmbătă, 5 septembrie 2009

Chilli con carne

Ingrediente:
500 gr pulpa de manzat
1 conserva fasole rosie cu porumb
1 ceapa
1 ardei
150 gr pasta de tomate
6 linguri ulei
apa
sare
piper
boia dulce si iute


Pulpa de manzat se taie fasii mici, se pune in tigaie peste ulei si se rumeneste putin, apoi se adauga apa si se lasa la inabusit la foc mic cca 45 de min (luam spuma mereu), pana scade toata apa.
Se adauga ceapa si ardeiul sa se caleasca si ele, apoi din tasta de tomate si toate condimentele preparam un sos
pe care il turnam peste amestecul din tigaie, lasam sa mai dea in clocot 10 minute.

Se adauga apoi conserva de fasole rosie si porum, omogenizam totul, mai lasam doua clocote si mancarea este gata.

Un comentariu:

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails