sâmbătă, 11 aprilie 2009

Pui aromat

Ingrediente:

300 gr piept de pui
rozmarin maruntit
maghiran
boia dulce
sare
piper
150 gr orez salbatic
2 cartofi taiati felii groase




Orezul se spala in doua trei ape pana devine sticlos, spalat bine de amidon in prealabil se fierbe apoi, potrivindu-l la gust de sare. 150 g orez se fierb in aproximativ 150 - 200 ml apa. Dupa ce orezul a absorbit apa si s-a umflat, se da la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu, sa se usuce putin.


Pieptul de pui taiat cuburi potrivite ca marime, se sareaza, pipereaza, bucatile de carne se dau prin faina. Se incinge ulei vegetal intr-o tigaie mai mare, se adauga carnea toata si se amesteca la foc mediu pana isi schimba culoarea, se adauga peste ea, rozmarinul, maghiranul si boiaua, se acopera si se lasa la inabusit 10 minute la foc mic.
Cartofii taiati felii groase se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi se scurg de apa se sareaza, se condimenteaza cu rozmarin macinat si se aseaza intro tava cu 4 linguri de ulei si se dau la cuptor 20 de minute cat sa se rumeneasca.

Puiul se serveste asezonat cu cele doua garnituri

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails