duminică, 20 septembrie 2009

Ciocanele corsicane

Ingrediente:

8 ciocanele
rozmarin
boia dulce
cimbru
maghiran
scortisoara
chili
cimbrisor
sare


Toate condimentele in masura egala se amesteca, peste ele se mai adauga 1/2 lingurita zahar. Pulpele se tavalesc prin condimente si se pun intr-un castron acoperit la rece timp de 12 ore ( eu pe pregatesc de seara pentru a doua zi).
Se incinge cuptorul, ciocanelele se pun in punga magica, cu 2 cesti apa, se leaga punga la gura si se dau la cuptor pentru o ora la foc mic. dupa cca o ora se rupe punga deasupra si se mai lasa cca 15 minute sa se rumeneasca putin.
se servesc alaturi de cartofi prajiti pudrati cu condiment cu gust de branza de la knorr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails