vineri, 24 aprilie 2009

Chiftelute

Ingrediente:

500 gr carne de porc
500 gr carne de vita
1 ceapa medie
1 cartof micut sau 1 felie de franzela
1 ou
patrunjel
marar
2 catei de usturoi
sare, piper
1 lingura cu varf de faina
ulei pentru prajit

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul se piseaza. Cartoful se da prin razatoarea mica. Daca se pune paine (o felie de 2 cm) se inmoaie in apa, se stoarce bine si se taie marunt. Oul se bate bine.

Se amesteca toate ingredientele bine, inclusiv sarea si piperul. Se fac bilute cu diametrul de aproximativ 3-4 cm. Se tavalesc prin faina, apoi se aplatizeaza bilele.

Se se prajesc in ulei la foc mediu. Uleiul trebuie sa le acopere sau cel putin sa fie pana la jumatate ca sa se poata praji pe ambele parti, pe rand. Sunt gata cand sunt bine rumenite.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails