luni, 3 august 2009

Clafoutis cu mure si afine

Ingrediente

500 gr mure si afine amestecate
500 ml lapte
120 gr faina
120 gr zahar fin
6 oua
1 lingura vanilie
2 linguri rom
20 gr unt
2 linguri de zahar brun

Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius, ungem cu unt o forma de tarta si presaram peste unt zahar brun.
Punem laptele sa fiarba, batem bine ouale cu zaharu, adaugam romul si vanilia.

Punem faina si amestecam din nou. Pe urma turnam laptele cald, putin cate putin, si continuam sa batem pana ce obtinem un aluat omogen.
Punem pe fundul tavii afinele si murele alese.
Turnam peste ele aluatul si bagam prajitura 40 de minute la cuptor.
Atentie, nu se deschide cuptorul deloc.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

5 comentarii:

  1. Rapid si delicios ! Treci pe la mine dupa un premiu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata grozav!Te asteapta un premiu la mine!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama mia ce bunatate...Pe bune salivez rau de tot.. Te rog mult sa treci pe la mine sa ridici un premiu Cami

    RăspundețiȘtergere
  4. Cami sa sti ca de la Clafoutis-ul tau cu cirese mi se trage. Multumesc de premii tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. te astept si eu cu premii pt. deliciosele-ti postari!

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails