sâmbătă, 13 iunie 2009

Tatin siropos

Ingrediente:

1 foaie aluat de foietaj
350 gr piersici din compot
350 gr pere din compot
150 gr zahar
60 gr unt




Se pune untul la topit, se adauga zaharul si se caramelizeaza usor.

Se toarna pe fundul formei de tarta pana se tapeteaza bine, apoi se adauga piersicile taiate felii, peste care se pun perele la fel felii, se mai presara putin zahar tos peste ele, apoi se aseaza foaia de foietaj.
Se baga in cuptorul incins pentru 20-25 de min, pana se rumeneste foietajul.
Apoi se lasa la racit si dupa racire se rastoarna pe un platou pentru a fi servita.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Un comentariu:

  1. Mmm.... ce gustoasa pare-a fi tarta.
    Te invit sa ridici niste premii de pe blogul meu. Salutari!

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails