marți, 29 septembrie 2009

Prajitura "Fara Nume"

Ingrediente:

2 foi Pandispan
2 plicuri Crem Ole ciocolata
2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe
1 plic Crema de tort de vanilie
1 plic Crema de la fantezie cu capsuni
1 1/2 l lapte rece
dulceata de visine sau fructe de padure
100 ml suc de portocale

Pe o tava intindem o foaie de pandispan pe care o insiropam cu suc de portocale.

Intr-un castron se pune praful de crema de la Fantezie cu capsuni ( de la Dr. Oetker) si crema de vanilie ( se poate adauga 1,2 linguri zahar pudra) si 500 ml lapte, se mixeaza la viteza mare pana se face srema spuma. Se adauga peste foaia de pandispan, se intinde uniform si deasupra se pune a doua foaie de pandispan insiropata si ea cu suc de portocale.

Intre timp punem intr-un castron prafurile de la cremele de ciocolata si adaugam restul de lapte mixand la viteza mare. Jumatate din compozitie se pune peste a doua foaie de pandispan, o intindem uniform, apoi de-a lungul prajiturii trasam cu lingurita santuri in care punem dulceata de visine sau fructe de padure

indindem apoi deasupra restul de crema si nivelam bine. Dam prajitura la frigider cca 30-40 de minute.

5 comentarii:

  1. Mama mia ce bunatate.Cind ma opresc de inghitit in sec...Ciocolatoasa-visinoasa- o seara placuta! Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Alexa,

    de ce Präjiturä färä Nume ??
    Uite aicia citeva:
    Präjiturä minunatä
    Präjiturä delicioasä
    Präjiturä de mincat dintro datä ca sä nu mai räminä la nimeni nici o Bucatä...
    Präjiturä Drog..

    Multe Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata prajitura asta si ce delicioasa cred ca e...

    RăspundețiȘtergere
  4. Prajitura surpriza pentru ca te uimeste cu ingredientele

    RăspundețiȘtergere
  5. sa mor de pofta nu alta...daca stiam ca esti asa gospodina,te seduceam in liceu. :)

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails