duminică, 5 aprilie 2009

Rulouri de curcan


Ingrediente:
200 gr piept de curcan
6 felii sunca
6 felii cascaval
100 gr smantana
sare
piper




Pieptul de curcan se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza.

Peste bucata de carne se aseaza cascaval, apoi sunca. Se ruleaza si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca pe timpul coacerii.

Se unge cu ulei o tava, se aseaza rulourile, deasupra lor de marunteste o felie de cascaval , se mai stropeste cu putin ulei si se introduc la cuptor pentru 20 de minute, pana se rumenesc.

Dupa ce se scot din cuptor se adauga peste ele smantana batuta putin si se omogenizeaza cu sosul lasat de rulouri. Se servesc stropite cu sosul din tava si cu garnituri diverse.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails