joi, 10 septembrie 2009

Saramura de pui

Ingrediente:

800 gr pulpe de pui dezosate
3-4 catei de usturoi
1 lingura otet
1 ardei gras
1 ardei iute
1-2 rosii
1 cub de concentrat de pui
500 ml apa


Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet.
Se frig pulpele de pui pe gratarul incins.
Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeiul gras si ardei iute taiat rondele. Dupa ce s-a copt, ardeiul se curata de coaja, de coada si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas.
Se adauga rosiile taiate bucatele. 500ml apa si un cub de concentrat de supa de pui si se pune la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul.
Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se serveste cu mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails