sâmbătă, 10 octombrie 2009

Crochete de curcan cu garnitura

Ingrediente:

piept de curcan
pesmet
2 oua
100 ml lapte
50 gr cascaval ras

Pentru garnitura:
5 cartofi mari
150 gr maioneza
100 gr smantana
2 castraveti acrii
5-6 catei de usturoi

Pieptul de curcan de taie fasii, se sareaza si condimenteaza.
Se bat cele doua oua impreuna cu laptele, pesmetul se pune int-o farfurie adanca, la fel si cascavalul ras.
Fiecare fasie se inmoaie in ou batul, apoi se tavaleste prin pesmet, din nou prin ou si iar prin pesmet, apoi se inmoaie capetele fasiei in cascaval ras
se prajesc in mult ulei incins
Cartofii pentru garnitura se curata se spala si se taie, apoi se prajesc. Maioneza se amesteca cu smantana, castravetii taiati marunt si storsi de zeama, caterii de usturoi zbrobiti, albusul de la oul folosit la maioneza taiat marunt.
Totul se amesteca bine.
Se servesc crochetele langa cartofi prajiti si sos din abundenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails