Pentru blat:
6 oua
6 linguri zahar
1 plic Crem Ole ciocolata
Pentru mousse de vanilie:
600 gr ciocolata alba
1050 ml smantana dulce
2 plicuri intaritor frisca
20 ml esenta vanilie
Pentru umplutura:
200 gr ciocolata amaruie
200 ml smantana dulce
200 gr visine din compot
Se prepara intai blatul, albusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma, apoi se adauga pe rand galbenusurile amestecand in continuu iar la final Crem Ole de ciocolata. Se unge tava cu putin ulei se pune compozitia si se da la foc mic 15 minute.
Separat gelatina se pune la inmuiat in 200 ml apa rece. 450 ml de smantana dulce se pune intro craticioara la incalzit impreuna cu esenta de vanilie, se adauga ciocolata rupta bucati si se amesteca pana aceasta din urma se topeste. Se lasa la racit si cand ajunge la o temperatura usor de suportat la mana se incorporeaza in crema gelatina, amestecand in continuu. se da la frigider sa se raceasca bine de tot. Separat se bat cei 600 ml smantana dulce cu intaritorul pentru frisca, si cand crema este foarte rece se incorporeaza in ea incet de sus in jos frisca.
La multi ani pentru cea mai frumoasa printesa din lume,Briana! Si felicitari pentru mamica ei harnica ! Torturile arata super.
RăspundețiȘtergerePt cate pers este acest tort?
RăspundețiȘtergere