3 kg visine (fara samburi)
2 kg zahar gelifiant
Se spala visinele si se curata de samburi, pot sa ma laud si eu in sfarsit cu aparatul meu de scos samburi care m-a impresionat de treaba pe care o face, sincer nu ma asteptam la cati bani am dat pe el :)
se cantaresc fructele dupa ce samburii sunt scosi, peste ele se adauga zaharul gelifiant, se amesteca bine si de pun pe foc mic amestecand mereu.
Cand incepe sa dea in clocot deja se va forma spuma roze asa ca se mai lasa 10 minute si se face proba de inchegare. Pe o farfurie rece se pun cateva picaturi de dulceata si daca atunci cand se raceste se incheaga inseamna ca dulceata este gata.
Se pune in borcane care se intorc pentru cateva minute cu capacul in jos ca sa nu faca dulceata bule de aer.

Free Signature Generator

Glitter Text Generator
buna,
RăspundețiȘtergereaparatul acela pare miraculos... poti sa imi impartasesti unde se poate gasi ?
multumesc,
bianca
si pe mine ma intereseaza unde ai gasit aparatul de samburi
RăspundețiȘtergereAlt premiu te asteapta la mine pe blog
Aparatul asta minunat, l-am vazut prima data pe blogul Laurei Laurentiu, apoi am intreba-o de unde l-a luat si mi-a raspuns cu promptitudine, asa ca : http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=724&discuss=yes
RăspundețiȘtergereisi face treaba pentru banii astia? adica merita ? mi se pare destul de scump.
RăspundețiȘtergereEu am fost multumita, are la orificiul unde iese stelutza care strapunge fructa o garnitura cam fragila insa si asa tot si-a facut treaba bine
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergere