marți, 21 iulie 2009

Mini tarte cu fructe

Ingrediente:

200 gr unt moale
200 gr zahar
450 gr faina
2 oua
un praf de sare

1 plic crema pentru cremsnit
250 ml lapre rece
1 plic tort gelle incolor


Untul se freaca cu zaharul, se adauga apoi ouala unul cate unul si sarea, se mixeaza bine pana se topeste zaharul.
Se adauga faina cernuta si se omogenizeaza aluatul, formati o bila pe care o introduceti la rece pentru cca 1 ora.
Dupa ce a stat la rece se ia bucatele mici de aluat (cu o lingura), se modeleaza in mana si se aseaza in millocul tavitei de tarta, cu ajutorul degetelor se apasa de jos in sus si pe urma lateralele tavitei,pina se acopera tavita iar mijlocul sa fie gol.

Se acopera interiorul cu staniol, si se presara cateva boabe de fasole pentru a nu lasa tarta sa creasca . Se coc tartele la 175 de grade 10-15 min, fara sa le lasam sa se rumeneasca prea mult.

Crema se prepara la rece, amestecamd praful de budinca cu lapte rece dupa instructiunile de pe plic, se umple fiecare tarta cu budinca se lasa sa stea 1 ora ( nu este obligatoriu).


Se decoreaza cu fructe,iar peste fructe glazura incolora.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Un comentariu:

  1. Ti-au iesit foarte bine; multumesc pentru aceasta reteta! Cautam ceva de genul asta, acum mai ramane sa le fac si eu.

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails