sâmbătă, 4 aprilie 2009

Fileuri crocante cu garnitura


Ingrediente fileuri:

300-400 gr piept de curcan
sare
piper
un ou
100 ml lapte
pesmet nu foarte fin
1/2 lingurita boia dulce
1/2 lingurita praf ustoroi

Ingrediente garnitura:

4-5 cartofi
condimente pentru cartofi
ulei


Se portioneaza pieptul de curcan in felii de 1 cm grosime, se dau cu sare si piper pe ambele parti.
Pesmetul se amesteca cu boia si praf de usturoi.
Feliile de carne se afunda in lapte apoi se trec prin oul batut si se tavalesc prin pesmet.

Intro tigaie incinsa se topeste o lingura de unt apoi se aseaza fileurile, se intorc din cand in cand ca sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Cartofii curatati de coaja se taie in rondele si se fierb 5 minute in apa cu sare. se scot cu un spumar se condimenteaza cu condimente petru cartofi de la fuchs si si prajesc in ulei incins pana se rumenesc

Free Signature Generator
Free Signature Generator

Glitter Text Generator
Glitter Text Generator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails