sâmbătă, 1 august 2009

Biscuiti bicolori

Ingrediente:

100 gr de zahar pudra
200 gr de faina
esenta de vanilie
esenta de rom
150 gr de unt moale
1 ou mare
1 lingura cu varf de cacao
1 lingura de lapte fierbinte


Se freaca untul spuma, impreuna cu laptele fierbinte.
Separat, intr-un vas mic, batem oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste spuma de unt si adaugam faina.
Impartim coca in doua parti egale. In una amestecam esenta de vanilie si inca o lingura cu varf de faina, in cealalta esenta de rom si lingura de cacao.
Pe o planseta unsa cu ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale, una alba si una neagra, pe care le suprapunem apoi si le rulam.
Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 de minute. Dupa ce a stat la rece suficient taiem minunatii biscuiti, cam de 1 cm grosime.
Pulverizam ulei in tava, o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii. Aveti grija sa nu-i lipiti unul de altul, pentru ca nu mai au loc sa creasca la copt. Biscuiti se coc 10-12 minute la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

2 comentarii:

  1. ce frumosi biscuiti ai facut!felicitari! intimplarea e ca si eu am facut azi biscuiti...dar nu asa elaborati.inca nu i-am postat.o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumosi ti-au iesit ! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails