Ingrediente:
4 l apa
4-5 cartofi
o mana taitei de casa
4-5 oua
o cepa
1 morcov
½ radacina patrunjel
½ telina
½ telina
3 linguri zarzavat de ciorba
2 linguri suc de rosii
1 l zeama de varza acra ( dupa gust)
1 l zeama de varza acra ( dupa gust)
sare
piper
Ceapa se curata si se toaca marunt, morcovul, telina si patrunjelul se rad. Se pun la fiert.
Dupa ce au inceput sa dea in clocot se adauga cartofii taiati cubulete. Separat se pune la incins o lingura de ulei si se adauga zarzavatul de ciorba si sucul de rosii la calit, se sting cu zeama de varza care se mai lasa la foc sa inceapa sa fiarba.
Peste zarzavatul aproape fiert se adauga taiteii de casa, se lasa la clocotit circa 15 minute, apoi se sparg in ciorba ouale si se lasa sa fiarba intregi. Dupa ce s-au intarit se adauga zeama de varza fiarta, se sareaza, pipereaza si dupa doua clocote se stinge focul si se lasa la odihnit.

Free Signature Generator

Glitter Text Generator
i like your blog
RăspundețiȘtergereN-am mai baut de multisor. Dar daca as depasi masura, a doua zi numai asa ceva as avea chef sa mananc. Frumos asezat, explicat, fotat!
RăspundețiȘtergereMai vreau o ciorba, se poate?!