sâmbătă, 11 aprilie 2009

Prajitura rapida


Ingrediente:

2 foi de pandispan
4 plicuri Crema pentru tarte
1 litru lapte
2 cutii (150 gr) compot de portocale
100 gr marmelada de portocale
2 plicuri Glazura cu gust de ciocolata





Crema de tarte se amesteca cu laptele rece si se mizeaza la viteza mare 5 minute. O foaie de pandispan se insiropeaza cu zeama de la compot si se unge cu marmelada de portocale.



Peste ea se aseaza felii de portocala si peste ele crema de tarte, iar peste crema din nou felii de portocala.


Deasupra se aseaza cea de-a doua foaie. Glazura se prepara conform instructiunilor de pe plic cu 3-4 lingurite de apa rece si se toarna deasupra prajiturii. Prajitura se poate servi dupa ce se pastreaza minim 2 ore in frigider.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Un comentariu:

  1. la cat de buna si gustoasa este,cine crezi ca are rabdare sa astepte 2 ore? Vrei sa fac santz in fata frigiderului?

    RăspundeţiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails