joi, 9 aprilie 2009

Clatite Corso


Ingrediente Aluat:

1 ou
lapte 500 ml
faina 300 gr
vanilie
4 linguri ulei


Ingrediente Umplutura:
400 gr crema de branza Philadelphia
130 gr branza Brie
250 gr Mascarpone
150 gr stafide
50 gr zahar pudra

Aluatul se prepara ca la orice reteta de clatite, din ou batut, ulei, lapte, faina, un praf de sare si vanilie, se prajesc in tigaie, foaia de clatita sa fie grosuta.


Branza Philadelphia se amesteca cu Brie si mascarpone, se freaca bine cu telul, se adauga zaharul pudra si stafidele inmuiate putin in apa calda cu rom.



Foaia de clatita se lasa putin sa se raceasca si se umple cu crema de branza, se impatureste si se orneaza cu sirop de zahar ars.


Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

2 comentarii:

  1. 2009-04-09T17:45:46.423+03:00
    numai de post nu sunt clatitele,dar la cat de apet...
    numai de post nu sunt clatitele,dar la cat de apetisant arata,fac exceptii,Dumnezeu va intelege de ce.

    RăspundețiȘtergere
  2. 2009-04-09T16:14:52.878+03:00
    Draga mea nu ma asteptam sa fie asa delicioase, es...
    Draga mea nu ma asteptam sa fie asa delicioase, esti super meseriasa. Mersi mult ca mi-ai gatit asa deliciu
    Lorenoreply@blogger.com

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails