Ingrediente:
piept de pui maruntit
1 ceapa mare
2 morcovi
1 ceapa mare
2 morcovi
4 cartofi
1 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
1 ardei gras mare
1 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
1 ardei gras mare
100 gr taitei
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors (4 cuburi de bors magic)
sare, piper, leustean
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors (4 cuburi de bors magic)
sare, piper, leustean
Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa se acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma.
Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartofi).
Se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu