vineri, 3 iulie 2009

Dulceata de visine

Ingrediente:

3 kg visine (fara samburi)
2 kg zahar gelifiant


Se spala visinele si se curata de samburi, pot sa ma laud si eu in sfarsit cu aparatul meu de scos samburi care m-a impresionat de treaba pe care o face, sincer nu ma asteptam la cati bani am dat pe el :)
se cantaresc fructele dupa ce samburii sunt scosi, peste ele se adauga zaharul gelifiant, se amesteca bine si de pun pe foc mic amestecand mereu.
Cand incepe sa dea in clocot deja se va forma spuma roze asa ca se mai lasa 10 minute si se face proba de inchegare. Pe o farfurie rece se pun cateva picaturi de dulceata si daca atunci cand se raceste se incheaga inseamna ca dulceata este gata.
Se pune in borcane care se intorc pentru cateva minute cu capacul in jos ca sa nu faca dulceata bule de aer.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

6 comentarii:

  1. buna,

    aparatul acela pare miraculos... poti sa imi impartasesti unde se poate gasi ?

    multumesc,
    bianca

    RăspundețiȘtergere
  2. si pe mine ma intereseaza unde ai gasit aparatul de samburi
    Alt premiu te asteapta la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Aparatul asta minunat, l-am vazut prima data pe blogul Laurei Laurentiu, apoi am intreba-o de unde l-a luat si mi-a raspuns cu promptitudine, asa ca : http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=724&discuss=yes

    RăspundețiȘtergere
  4. isi face treaba pentru banii astia? adica merita ? mi se pare destul de scump.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am fost multumita, are la orificiul unde iese stelutza care strapunge fructa o garnitura cam fragila insa si asa tot si-a facut treaba bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Jamie Oliver

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails