sâmbătă, 4 decembrie 2010

Prajitura cu lapte si lamaie

Ingrediente:

350 g lapte condensat
350 ml  frisca
1 lamiie mare
250 g biscuiti petit beurre




Intr-un castron se amesteca bine cele laptele condensat si frisca.

Lamaia, dupa ce o cufundam cateva secunde in apa oparita se stoarce si se toarna sucul peste amescecul de lapte si frisca, amestecand energic. Veti observa ca se ingroasa precum o crema.
Intr-o tava in care sepune hartie de copt. ca sa putem scoate prajitura, se aseaza un strat de biscuiti,
apoi unui de crema, iar biscuiti , iar crema, pana se termina toata crema,
obligatoriu ultimul strat sa fie de crema.
Se da la rece cca 3-4 ore apoi se scoate se portioneaza si se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao amestecata cu zahar.

Multumiri de inspiratie Afinutei .

5 comentarii:

  1. Neaparat trebuie sa fac si eu... Imi plac prajituricile cu lapte condesat... si ce ai pus tu mai sus... arata delicios...

    RăspundețiȘtergere
  2. ma omori tu cu laptele condensat !!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. marfa de prajitura! dar si unghiile arata bn! tot de tine s pictate?la cat mai multe retete!pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faina prajiturica! Arata tare bine!
    Bineinteles si unghiile sunt geniale :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails