duminică, 14 februarie 2010

Pui intreg la punga

Ingrediente:

1 pui
4-5 felii de sunca afumata
usturoi
condimente
2 lunguri ulei
1 punga termorezistenta



Spalam puiul bine si il curatam, pe alocuri il intepam si infigem in el catei de usturoi si bucatele de sunca afumata.
Apoi intr-un castron punem uleiul apoi condimentele si amestecam bine. Inauntrul puiului mai punem cateva felii de sunca afumata si usturoi apoi il bagam in punga termorezistenta,

ungem puiul cu o pensula pe toate partile, legam punga la gura, o intepam pe alocuri si il introducem la cuptor pentru cca 1 ora.
Dupa ce s-a scurs timpul verificam daca puiul s-a rumenit si rupem punga deasupra ca pielitza sa devina crocanta, il mai lasam cca 20 de minute si gata, putem sa-l servim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails