duminică, 14 februarie 2010

Cornuri aperitiv

Ingrediente:


500 gr faina
250 ml apa
7 gr drojdie
1 lingurita sare
10 ml ulei de masline
1 galbenus
2 linguri lapte
10 felii sunca
250 gr cascaval






Aluatul l-am facut in masina de paine, a durat 1 ora si 30 min, am pus faina, drojdia, sarea, apa si uleiul si le-am lasat sa se framante si apoi sa dospeasca. Apoi am impartit aluatul in 5 parti cat de cat egale. Am intins in foaie, de la jumatate in dreapta am taiat foaia fasii.
Pe partea netaiata am pus felii de sunca si cascaval ras, apoi am rulat spre fasii impaturind cat mai strans.
Cornurile astfel formate se aseaza in tava pe hartie de copt
dupa ce le-am impaturit pe toate 5, intr-un castron batem galbenusul cu cele doua linguri de lapte si ungem cornurile
le lasam sa mai dospeasca cca 20 de minute
apoi le bagam la cuptor la foc nu foarte iute pentru vreo 25 de minute, pana se rumenesc frumos.

Un comentariu:

  1. Minunat arata cornurile astea ! Le-ai manca numai privindu-le !Felicitari draga mea ! Sidy

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails