joi, 18 februarie 2010

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Ingrediente:

4-5 cartofi mari
400 gr carne tocata
200 gr cascaval ras
500 ml lapte
1 plic maggi ideea zilei
cartofi cu carne la cuptor



Carnea se caleste in 4-5 linguri de ulei. Cartofii se curata si se taie felii, se aseaza in tava un rand de felii de cartofi unul de carne tocata apoi iar unul de felii de cartofi.
Deasupra se rade cascavalul
Apoi plicul de maggi ideea zilei se amesteca cu laptele si se toarna peste cartofii cu carne, se da la cuptor cca 50 de min pana se rumeneste bine
Servim alaturi de acrituri dupa ce se racoreste putin.

4 comentarii:

  1. Nu am mai auzit niciodata de un asemenea fel de carne...tocta...oare nu o fi tocata????

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ca mi-ai atras atentia, mancasem un "a".

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    Imi place aceasta reteta, pare destul de simplu de facut,insa daca nu am maggi ideea zilei( locuiesc in olanda si aici nu am vazut asa ceva:)
    ce pot folosi?

    Iti doresc o zi frumoasa si felicitari pt retetele gustoase.

    Ana-Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. aqm incerc sa o fac.va spun apoi cum a iesit

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails