Pt blat:
6 oua
1 priza de sare
120 gr zahar
4 linguri apa fierbinte
150 gr faina
1/2 plic praf de copt
Pt crema:
250 gr. crema mascarpone
200 ml frisca lichida
Incalziti cuptorul la 200 grade. Albusurile se bat spuma cu sare. Galbenusurile se bat cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte, pana obtinem o crema. incorporam putin cate putin faina si spuma de albusuri.
in tava de aragaz asezam hartie de copt si adaugam aluatul pentru blat, netezim cu un cutit daca e nevoie si coacem cca. 20 de minute la 175 grade, foc mediu.
scoatem cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar pudra
apoi rulam blatul si il lasam la racit.
crema mascarpone o frecam cu zaharul, pana se face spuma, separat batem frisca lichida si apoi o incorporam in crema.
dupa ce blatul s-a racit intindem crema presaram fulgi de ciocolata
si rulam,
pudram rulada cu zahar pudra si ornam ciocolata.
arata delicios felicitari pentru un super blog!
RăspundețiȘtergereFELICITARI PENTRU RETETA SI POZE!:) Unul dintre putinele bloguri cu poze de exceptie si explicatii pe masura. TOT INAINTE! :)) Kiss
RăspundețiȘtergereDraga Alexa, am o rugaminte la tine, am vazut pe blogul tau retete scrise in bulgara "Delicioase cu Yoli":) unde scrie niste chestii chiar traduse nu le inteleg, exemplu:
RăspundețiȘtergere1 / 4 ch.l.kanela
1 / 2 ch.ch.med
1/2 ч.ч.олио 1 / 2 ch.ch.olio
1/2 ч.ч.портокалов сок 1 / 2 ch.ch.portokalov suc de
Ce inseamna ch.l. sau ch.ch.med?
Daca sti te rog sa ma ajuti pentru ca mi fac cu ochiul retetele de acolo:)
Te pup si o zi super:)
Minunata rulada! Felicitari.
RăspundețiȘtergereImi place nespus de mult blogul tau.FELICITARI!Rulada arata exceptional de apetisant.
RăspundețiȘtergere