duminică, 16 martie 2014

Prajitura Marchizei

Ingrediente:

200 gr biscuiti crocanti
350 - 400 gr ciocolata amaruie
300 ml frisca
80 g unt
1/2 lingurita scortisoara


Tapetam cu folie de aluminiu sau alimentara o forma de chec.
Ciocolata se taie grosier, la cutit, iar biscuitii se sfarama fara sa devina ca un praf.


Eu am folosit Cookies cu alune, migdale si cacao.


Intr-o craticioara se pune frisca si se adauga untul taiat bucati. Se lasa la foc mic sa ajunga la punctul de fierbere. Se adauga ciocolata, si se amesteca tot la foc mic pana se topeste in totalitate.
 Adaugam scortisoara, apoi biscuitii si amestecam bine.
Toata compozitia se toarna in tava pregatita, se niveleaza,

lasam sa se raceasca dupa care dam la frigider pentru minim 6 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails