duminică, 23 martie 2014

Ciocolata cu Lichior

Ingrediente:

80 ml lichior crema de ciocolata
300 g ciocolata neagra
50 g unt
150 ml lapte condensat
150 g amestec fistic si alune de padure
10-12 smochine
150 g biscuiti 
7-8 bezele albe
150 g ciocolata alba
nuca de cocos

Se pregateste o tava nu foarte mare care se tapeteaza cu folie alimentara si se lasa la indemana.

La foc mic se pun lichiorul, ciocolata neagra, untul, laptele condensat si se amesteca pana se topesc, se lasa sa se racoreasca.

In compozitie se adauga fisticul si alunele de padure usor maruntite, smochinele taiate in 4, bezelele si biscuitii faramitati usor si 100 gr ciocolata alba taiata cuburi mici.
Se amesteca, iar compozitia obtinuta se pune in tava pregatita. Se lasa la rece pentru 3 ore. Pentru servire se topeste restul de ciocolata alba si se toarna peste compozitia de la rece, dupa ce s-a racorit un pic se lasa la rece sa se inchege apoi se
presara nuca de cocos si se taie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails