duminică, 10 octombrie 2010

Guguluf cu visine

Ingrediente:

250 gr unt 
300 gr zahar 
4 oua intregi
500 gr faina
1 plic praf de copt
1 plic vanile
coaja de la o lamaie
1/4 litru de lapte

Untul la temperatura camerei il amestecam cu ouale intregi si zaharul dupa care punem laptele si amestecam iar, apoi faina zaharul vanilat, praf de copt (amestecat cu faina) si coaja de lamaie.

Visinele se pudreaza cu faina, turnam jumatate din compozitie in forma de guguluf unsa si tapetata apoi presaram visine,
turnam din dou restul de compozitie si punem din nou visine deasupra dupa dorinta.

Se da la cuptor cca 45 de min la foc potrivit  dupa care inca 15 min la foc mic.


2 comentarii:

  1. Ce dragut arata! Imi plac la nebunie genul asta de prajitura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. bun trebuie sa fie guguluful tau! a iasit tare apetisant.cu visine n-am incercat dar am sa incerc.

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails