sâmbătă, 25 septembrie 2010

Creier pane

Ingrediente:

500 gr creier
1-2 oua
faina
sare
piper
25 ml otet
apa



Creierul se spala si se curata. Se pune la fiert 1 litru apa cu 25 ml otet si 1 lingurita sare, cand apa da in clocot se pun bucatile de creier si se lasa la fiert cca 10-15 min, apoi se scot si se lasa la racit.

Se condimenteaza cu sare si piper macinat. Din ou si faina facem un aluat putin mai gros ca cel de clatite, tavalim bucatile de creier prin el si le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

2 comentarii:

  1. Bine ca mai gasesc pe cineva caruia ii place creierul. Nu multi il mananca, dar eu il gasesc un deliciu.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place grozav creierul pane !de mult n-am mai mancat.mi-ai dat o idee buna !

    RăspundețiȘtergere

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails