2 foi Pandispan
2 plicuri Crem Ole ciocolata
2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe
1 plic Crema de tort de vanilie
1 plic Crema de la fantezie cu capsuni
1 1/2 l lapte rece
dulceata de visine sau fructe de padure
100 ml suc de portocale
Pe o tava intindem o foaie de pandispan pe care o insiropam cu suc de portocale.
Intr-un castron se pune praful de crema de la Fantezie cu capsuni ( de la Dr. Oetker) si crema de vanilie ( se poate adauga 1,2 linguri zahar pudra) si 500 ml lapte, se mixeaza la viteza mare pana se face srema spuma. Se adauga peste foaia de pandispan, se intinde uniform si deasupra se pune a doua foaie de pandispan insiropata si ea cu suc de portocale.
Intre timp punem intr-un castron prafurile de la cremele de ciocolata si adaugam restul de lapte mixand la viteza mare. Jumatate din compozitie se pune peste a doua foaie de pandispan, o intindem uniform, apoi de-a lungul prajiturii trasam cu lingurita santuri in care punem dulceata de visine sau fructe de padure
Mama mia ce bunatate.Cind ma opresc de inghitit in sec...Ciocolatoasa-visinoasa- o seara placuta! Cami
RăspundețiȘtergereHi Alexa,
RăspundețiȘtergerede ce Präjiturä färä Nume ??
Uite aicia citeva:
Präjiturä minunatä
Präjiturä delicioasä
Präjiturä de mincat dintro datä ca sä nu mai räminä la nimeni nici o Bucatä...
Präjiturä Drog..
Multe Salutäri Jacob
Foarte bine arata prajitura asta si ce delicioasa cred ca e...
RăspundețiȘtergerePrajitura surpriza pentru ca te uimeste cu ingredientele
RăspundețiȘtergeresa mor de pofta nu alta...daca stiam ca esti asa gospodina,te seduceam in liceu. :)
RăspundețiȘtergere