1 pachet macaroane
stafide 50 g
100 gr smantana
1 1/2 cana lapte
400 g branza de vaci (sa nu fie foarte sarata)
3/4 cana zahar
5 oua
vanilie
Fierbem macaroanele 8-9 min. Scurgem apa, le clatim cu apa rece si le punem intr-o sita la scurs. Separat, intr-un castron dam branza prin razatoarea mare sau o faramitam cu furculita daca merge. Aceasta o amestecam cu iaurtul, zaharul, stafidele, laptele, 3 oua batute si esenta de vanilie. Dupa ce am amestecat bine, aceasta compozitie se toarna peste ea macaroanele.
stafide 50 g
100 gr smantana
1 1/2 cana lapte
400 g branza de vaci (sa nu fie foarte sarata)
3/4 cana zahar
5 oua
vanilie
Fierbem macaroanele 8-9 min. Scurgem apa, le clatim cu apa rece si le punem intr-o sita la scurs. Separat, intr-un castron dam branza prin razatoarea mare sau o faramitam cu furculita daca merge. Aceasta o amestecam cu iaurtul, zaharul, stafidele, laptele, 3 oua batute si esenta de vanilie. Dupa ce am amestecat bine, aceasta compozitie se toarna peste ea macaroanele.
Amestecam bine, apoi turnam in tava ...deasupra intindem cele 2 oua ramase batute bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu