Ingrediente:
1 pachet foi pentru placinta
1 kg branza de vaci
8 oua
2 cani zahar
2-3 pliculete zahar vanilat
stafide
1 pachet foi pentru placinta
1 kg branza de vaci
8 oua
2 cani zahar
2-3 pliculete zahar vanilat
stafide
1 cana lapte
ulei pentru uns tava si foile.
ulei pentru uns tava si foile.
Se amesteca branza cu 5 oua, 1 cana zahar, stafidele si 1 pachet de zahar vanilat. Se amesteca pana cand se omogenizeaza si se topeste zaharul.
Se unge o tava patrata, adanca, si se aseaza foile. Se pun 4-5 foi unse fiecare in parte cu ulei apoi o parte din compozitia cu branza, iar 4-5 foi unse individual, iar compozitie cu branza si la final din nou foi unse cu ulei. Se taie apoi foile in patrate si se pune in cuptorul incins pentru circa o jumatate de ora, sa se rumeneasca .
Scoatem placinta si turnam deasupra amestecul format dintr-o cana de lapte, 3 oua, 1 cana de zahar si 1 pachet de zahar vanilinalat, se mai introduce in cuptor pentru 10 minute ca sa absoarba laptele .
Se lasa sa se raceasca in tava acoperita cu un prosop apoi se mai taie o data pe urmele facute inainte sa se aseze in cuptor.
Free Signature Generator
Glitter Text Generator
MAMMA MIA! Que delicia, quero tudo! Alexa's te espero no "lettori fissi" ok, bela!
RăspundețiȘtergerewww.ajax-noticias.blogspot.com
www.ajax-pucci.blogspot.com
UM ABRAÇO!
AJAX e PUCCI