130 gr zahar
75 gr unt
300 gr frisca lichida
300 gr fulgi de nuca de cocos
2 plicuri glazura cuvertura dr. Oetker
75 gr unt
300 gr frisca lichida
300 gr fulgi de nuca de cocos
2 plicuri glazura cuvertura dr. Oetker
Untul, frisca si zaharul se pun pe foc cca 5-10 min pana se topeste zaharul, amestecand in continuu.
Dam cratita la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos
intindem pe o folie de aluminiu cu ajutorul unei spatule un dreptunghi cam de 1,5 - 2 cm inaltime, pe care il lasam cam 30 de minute la rece sa prinda consistentadupa care il taiem in fasii cam de 2 cm latime si 4 lungime si modelam fiecare fasie ca sa ia forma unui bastonas.
Le dam la congelator cca o ora chiar doua, apoi incalzim glazura conform instructiunilor de pe plic, apoi luam fiecare bastonas cu ajutorul a doua furculite si-l cufundam in glazura, apoi il punem la uscat
Se dau din nou la rece cateva ore, apoi servim.
Ce bine arata si ce usor se fac,am sa le incerc si eu,mai ales ca sunt fan cocos.Felicitari!
RăspundețiȘtergereal meu sot cumpara foarte des minunea asta de ciocolatica,deci..am tema pentru acasa
RăspundețiȘtergere