




Intr-un castron se pune praful de crema de la Fantezie cu capsuni ( de la Dr. Oetker) si crema de vanilie ( se poate adauga 1,2 linguri zahar pudra) si 500 ml lapte, se mixeaza la viteza mare pana se face srema spuma. Se adauga peste foaia de pandispan, se intinde uniform si deasupra se pune a doua foaie de pandispan insiropata si ea cu suc de portocale.
Intre timp punem intr-un castron prafurile de la cremele de ciocolata si adaugam restul de lapte mixand la viteza mare. Jumatate din compozitie se pune peste a doua foaie de pandispan, o intindem uniform, apoi de-a lungul prajiturii trasam cu lingurita santuri in care punem dulceata de visine sau fructe de padure
De ceva timp am vazut pe blogul Laurei Laurentiu un articol publicat de ea unde era foarte agresiva cu plagiatorii. I-am dat dreptate, pentru ca stiu ce inseamna sa stai cu aparatul de fotografiat de gat in timp ce invarti de zor in cratita. E urat sa ti se batjocoreasca munca si dureros in acelasi timp.
Azi cand am deschis blogul m-am luminat putin la fata, am vazut articolul "Am reusit!!!!" publicat de Sava Laura, e un pas, poate mic insa e bine-venit pentru a da peste nas celor care se folosesc de munca altora. Am descoperit si munca lor in ECHIPA :
"Publicat de food blog comunity
In ultima vreme, foarte multi dintre noi s-au confruntat cu numeroase plobleme legate de furtul imaginilor si textului. De aceea, am pornit o campanie impotriva celor care isi insusesc munca noastra.Daca ne sustineti, va rugam afisati urmatorul banner:"
Trebuie sa-i sustinem... Munca noastra merita sa fie respectata.