250 gr unt
300 gr zahar
4 oua intregi
500 gr faina
1 plic praf de copt1 plic vanile
coaja de la o lamaie
1/4 litru de lapte
Untul la temperatura camerei il amestecam cu ouale intregi si zaharul dupa care punem laptele si amestecam iar, apoi faina zaharul vanilat, praf de copt (amestecat cu faina) si coaja de lamaie.
Visinele se pudreaza cu faina, turnam jumatate din compozitie in forma de guguluf unsa si tapetata apoi presaram visine,
turnam din dou restul de compozitie si punem din nou visine deasupra dupa dorinta.
Se da la cuptor cca 45 de min la foc potrivit dupa care inca 15 min la foc mic.
Ce dragut arata! Imi plac la nebunie genul asta de prajitura :)
RăspundețiȘtergerebun trebuie sa fie guguluful tau! a iasit tare apetisant.cu visine n-am incercat dar am sa incerc.
RăspundețiȘtergere