10 oua
250 g zahar
250 g zahar
7 linguri zahar pentru topit
1 l lapte
rom
1 l lapte
rom
Cele 7 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se rastoarna zaharul in vasul de yena, se intoarce vasul astfel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii lui. Se lasa sa se raceasca.
Se amesteca cu mixerul ouale cu zaharul
se adauga laptele fiert in prealabil si racit si romul amestecand cu telul pana la incorporare
se rastoarta in vas peste zaharul ars.
Se da la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, pana se intareste.
Se serveste rece, de la frigider.
Draga Alexa,
RăspundețiȘtergereinvata intai sa executi o Crema brulee apoi posteaza pozele...crema ta as numi-o simplu crema arsa, nici pe departe nu se apropie de ceea ce ar trebui sa fie o Creme brulee
Draga anonim, ce pot spune mie mi-a placut si nu a fost arsa deloc, daca tie poza nu-ti inspira altceva ce pot spune, problema ta, imi pare insa rau ca ai postat cu anonim, mi-ar fi placut sa vad ca ai mai mult curaj ...
RăspundețiȘtergere