Ingrediente fileuri:
300-400 gr piept de curcan
sare
piper
un ou
100 ml lapte
pesmet nu foarte fin
1/2 lingurita boia dulce
1/2 lingurita praf ustoroi
Ingrediente garnitura:
4-5 cartofi
condimente pentru cartofi
ulei
300-400 gr piept de curcan
sare
piper
un ou
100 ml lapte
pesmet nu foarte fin
1/2 lingurita boia dulce
1/2 lingurita praf ustoroi
Ingrediente garnitura:
4-5 cartofi
condimente pentru cartofi
ulei
Pesmetul se amesteca cu boia si praf de usturoi.
Feliile de carne se afunda in lapte apoi se trec prin oul batut si se tavalesc prin pesmet.
Intro tigaie incinsa se topeste o lingura de unt apoi se aseaza fileurile, se intorc din cand in cand ca sa se rumeneasca bine pe toate partile.
Cartofii curatati de coaja se taie in rondele si se fierb 5 minute in apa cu sare. se scot cu un spumar se condimenteaza cu condimente petru cartofi de la fuchs si si prajesc in ulei incins pana se rumenesc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu