Pentru blat:
7 oua
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 si 1/2 cana faina
1 si 1/2 cana zahar
1 praf de copt
vanilie
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 si 1/2 cana faina
1 si 1/2 cana zahar
1 praf de copt
vanilie
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pana se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batand cu mixerul cam 1 minut. Peste toate se pune uleiul si se bate din nou, se pun si galbenusurile batand in continuare, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecand pana se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia, se coace la foc potrivit 40-45 minute. Se scoate si se lasa la racit, apoi se taie dupa dorinta.
Free Signature Generator
Glitter Text Generator
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu