duminică, 20 octombrie 2013

Cartofi zdrobiti cu usturoi si carnat taranesc.



Ingrediente:

6-7 cartofi mari
3 catei de usturoi
1 lingurita cimbru macinat
2 linguri ulei de masline
1 lingura unt topit
sare si piper
carnat taranesc taiat felii
1 felie sunca taraneasca taiata cuburi 







Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, se curata apoi si se rup in bucati  cu o furculita. 
 
 
Intr-un ceaun se pune uleiul de masline si untul topit, apoi se adauga usturoiul curatat si zdrobit cu lama cutitului si cartofii. 

 
 



Punem sare, piper si cimbru si amestecam sa nu se lipeasca, adaugam si 3-4 linguri apa sa se inabuseasca putin. Ii lasam cca 10 min apoi sunt gata.




Separat intr-o tigaie, punem sunca taraneasca la topit si in uleiul lasat se pun feliile de carnat taranesc (eu am adaugat si 3-4 ficati de pui), se rumenesc bine si se servesc langa cartofii zdrobiti.






 

Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails