sâmbătă, 27 octombrie 2012

Gnocchi cu piept de pui

Ingrediente:


500 gr piept de pui /curcan
500 gr gnocchi
2 linguri ulei masline
1 bucata ardei rosu
1 cutie rosii decojite condimentate
sare/ piper
3 linguri smantana
mozzarella pentru gratin


Mod de preparare:


Intr-o cratita antiaderanta se pune uleiul de masline la foc mic, se adauga pieptul de pui taiat bucati mici, se tine cca 15 minute pana se patrunde, se adauga ardeiul rosu taiat marunt. Se amesteca bine si se tine pe foc pana scade apa care si-o lasa pieptul de pui.

Se adauga apoi rosiile condimentate (cu busuioc), sare si piper si se fierbe inca 15 minute. Se adauga apoi smantana lasandu-se inca 5 minute.

In acest timp se fierb in apa cu sare gnocchi. Se pun in apa care fierbe si in 7- 8 minute se ridica deja la suprafata semn ca sunt gata.

Gnocchi se adauga peste sosul de rosii cu piept de pui, se amesteca bine, apoi se rastoarna intr-un vas termorezistent, se orneaza deasupra cu mozzarella si se da la cuptor 10 minute sa se gratineze.












Jamie Oliver

Creative Food/Culinary Art

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails